Hevoseni

Hei! Päätit sitten haluta nähdä hevoseni? No tässähän ne! Hevoset itse kertovat itsestään :)!

 Hei! Olen Snowangel tutummin Snowy! Danielle osti minut, kun olin vasta ihan pieni varsa! Nyt olen 4 vuotta ja melkein vanhin tallissa!
Nimi: Snowangel ''Snowy''
Lvl:15
Ikä:5v
SKP:Tamma
I:?
E:?
 Hei! Olen Scarletfire tutuille Siri! Olen tallin yksi nuorimmista ja olen välillä hieman villi. Esteet luonnistuvat jotenkuten, mutta champeissa on pakko kolautella Danin äärsytykseksi hieman esteisiin >:D
Nimi:Scarletfire ''Siri''
Lvl:15
Ikä:2½v
SKP: Tamma
I:?
E:?
 Hellurei! Mie olen se meidän tallimme nuorin heppu ja oon saapunu tuolt maalta! Danin kanssa ei olla vielä keretty kaveeraamaan, mutta tuntuupa, että tuo taitaapi olla hyvä kouluttaja. Mitä nyt oon muilta kuullu !
Nimi: Amethystrunner ''Amme, Ama, Halloweenin lapsi''
Lvl:7 ->
Ikä: 2v
SKP: tamma
I:?
E:?
 No hei! Olen Aapo ja meidän tallimme yksi rauhallisimmista, mitä nyt joskus vähän menee leikiksi :D! Tallissa minulla on aina ollut sellainen ''arvopaikka'', kun muut pikku konit on riehunut ja on pitänyt hieman mennä rauhoittelemaan :D
Nimi: Autumnangel ''Aapo''
Lvl:15
Ikä:4v
SKP:Ruuna
I:?
E:?
 Heipodi hei :3! Mie oon Minna, meidän tallin ainut poni! Joskus tuntuu, että jään hieman muiden jälkeen, koska olen pilvimaailmaan taipuvainen :)! Danielle kuitenkin rakastaa minua ja ei jätä pulaan :)
Nimi: Southmist ''Minna, Hyppuytaidotonpulla''
Lvl:15
Ikä:3v
SKP:tamma
I:?
E:?
 No mro! Olen Wilsu! Meidän tallissa aika lailla nopein jos Mustia ei lasketa! Daniellen yksi kisahevosista! (Danin kommentti: Et kyllä goldin >:c) Vaikka kolauttelen esteitä on jo yksi ruusuke saatu! (Danin kommentti: Katosi..)
Nimi: Wildmystery ''Wilsu, Wili''
Lvl:15
Ikä:4v
SKP: tamma
I:?
E:?
No morjensta :D! Olen tutuille Musti, mutta oikea nimeni on Moondancer! Daniellen yksi luottohevosista! (Danin kommentti: Duh!) Danielle säästi minuun 11 viikkoa ja lopulta se rahamäärä saatiin kerättyä! Minulla on hyvä champpi henki, mutta saatan jäädä katselemaan hieman oreja, koska taidan olla homoon taipuvainen..
Nimi: Moondancer ''Musti, homo''
Lvl:15
Ikä:6v
SKP: ruuna
I:?
E:?

2 kommenttia:

  1. Alle 3 vuotiailla hevosilla ei voi ratsastaa X"""DDDDDD Ei vittu reps XDD Ja alle 4 vuotiailla ei YLEENSÄ hypätä XDDDD Ootko vähä jälkeen jääny kakara??? X"""DDDDDD Et tunne hevosia :"""""DDDDDD Ja äikän numeros on 6?
    Seepran

    VastaaPoista
  2. >.< SEEPRAN TÄÄ ON TIETOKONEPELI EI OO VÄLII JOS VAIKKA YKS-VUOTIAS HEVONEN TAI PONI X''''''DDD

    VastaaPoista