tiistai 5. elokuuta 2014

Down Time!

Eli päätinmpä tulla sen kertomaan tännekkin.. Mut on hakkeroitu! Mun kamat, ystävät ja rahat on käytetty tai poistettu.. Hevosia ONNKSI ei ole postettu. Mutta oln maassa.. Minulla oli 810 sc ja nyt vain 3! Jorvik Shillingsejä oli 9946 ja nyt vaan 253! Vaan huonot kamat on jätetty.. Ja otsikossahan lukee Dowm Time eli en kirjoita blogiin ja en ole EHKÄ aktiivinen ssoos. Lähetin ssoolle viestiäkin jo katotaan korvaako ne tän. Olin aluksi siis lomamatkalla jonka jälkeen on ollu enemmän treenattavaa kuin hauskanpitoa. Kun viikko sct tulee teen varmaan oman clubin! :) Nimeksi tukee jos saan Varjo Metsästäjät! Otin sen eräästä kirjasta nimeltä Varjojen Kaupungit 1. Rakastuin siihen joten kannattaa lukea alku tökkii mutta 50 sivun jälkeen alkaa toiminta! Eli fantasia-kirja :3 Oon fantsu-fani xD Koulussa pyydettiin jokaista lukee kesäloman aikana ainakin 1 kirja... Arvatkaas pqljonko mä luin lukutoukkana? 15! XD Mutta menen nyt takaisin nukkuu jos vaan pystyn ku itkettää toi hakkeroiminen.. Ainii ! Hakkeri oli myös suomalainen! Kerroin kaverillni tästä haksu asiasta kun loggasin sisään ja hän sanoi että nytkö sitten haluat puhua? Olin kuin puulla päähän lyöty. Kerroin että hakkeri oli varmaan puhunut tyypilläni. Hän onneksi uskoi sen ja jatkoimme asiasta puhumista..
Nyt siis. En kirjoita blogiin MITÄÄN ennenkuin saan postia ssoolta ja kerron mitä he sanoivat!
Eli. Halataan kun tavataan!

Itkevä: Dani

2 kommenttia:

  1. Itket ku sut on hakkeroitu X"""""""""""""DDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDD? ????? NAURUKUOLEMA EI VITTU X""""""DDDDDD ITE NAUROIN KU MUT HAKKEROITIIN JA OSTIN VAA SC JA SIT NE KAMAT TAKASI. LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedoksi, en saa ostaa sc:ta ja itken jos haluan et sinä voi määrätä saanko itkeä vai en? Ja suurin osa kamoistani oli tehtävä kamoja joten niitä EI vittu saa takaisin. Ja et ole Seepran olen huomannut toiset kommenttisi ja itse olet kakara, kun spammit hymiöitä, mieti kaksi kertaa ennenkuin esiinnyt toisena!

      Poista