lauantai 15. marraskuuta 2014

Lauantai-höpinät! #1 Aloitus höpötykset ja muuta

Heipparallaa! Kuten kai huomasitte, sivun ylälaitaan on tullut: Hevoset osio! Sieltä voit lukea kaikkien hevosteni tiedot ja hieman niiden omia mietteitä itsestään! Mutta nyt haluan kertoa jotain muuta! Aloitan blogissa sellasen ''sarjan'' nimeltään Lauantai-höpinät! Siellä kerron koko viikon asiat tiivistettynä ja ehkä saattaa tulla samoja kuvia vielä! Nyt en vielä aloita mitään muuta kuin kertomalla päivät jotka kerron lauantai-höpinäissä ja tämän päivän antimet!

Eli siis.. Lauantai-höpinöissä kerron seuraavien päivien jutut tiivistettynä yhteen!
-Lauantai
-Sunnuntai
-Maanantai (jos on)
-Tiistai (jos on)
-Keskiviikko (jos on)
-Torstai (jos on)
-Perjantai (jos on)

Niin siinähän ne oli! ^-^ No kerron tämän päivän jutut nyt!

                                                                      Launtai 15.11
Tulin reippaana onlineen joskus vähän ennen 8.00:aa. Aloitin treenaamaan Amaa, se koni on 7 lvl, ja sain hänet pian jo 8 lvl. Sitten into lopahti ja aloin kalastelemaan+vetelemään rakoja. Mutta pian oli nekin jo tehty ja taas tylsistyneisyys uhkasi! Sitten ajattelin pitää vaelluksen, mutta clubilaiset eivät innostuneet siitä ajatuksesta ja se jäi hieman..

Pian Yvonne tuli onlineen ja aloimme kahdestaan treenaamaan, mutta pian tuli ilmoitus, että figin champpi olisi pian ja minä häippäsin vaihtamaan hevosta xD! Sen jälkeen ei keretty treenaamaan ollenkaan, kun jo tuli ilmoitus että nyt olisi poni champpi alkamassa!

No olihan tuonne pakko mennä, kun sain Minnan tuossa jokunen päivä sitten 15 lvl niin kokeilemaan, miten pärjätään? No siellähän Minna ihan rauhallisesti lähti ja muuten meni hyvin, mutta sitten piti jäädä siihen.. Puuseinään kiinni? Ei enää koskaan xD Tässä vielä kuvia :)

Ainiin! Olin eilen illalla Donnan ponivaelluksella, mutta sitten Donnan piti mennä ja se jäi siihen :c Käytiin kyllä Nina Bunnytreen kanssa Goldin champissä ja arvokkaasti 12. tultiin.. En kyllä tykkäää siitä champista sitten yhtään! >.<
Vaelluksella

Goldiin oli ilmestynyt 2 uutta druidi kiveä :o!


Leijuva puska :3

AUKEE,AUKEE,AUKEE XC!!
Moni on varmaan unohtanut jo tämän paikan täytyy sanoa että niin minäkin, mutta se muistui mieleeni!

Selfie 8)

Tässä oli ensimmäinen Launtai-höpinä! Katsellaan miten käy 8)
Seuratkaa minua muuten instassa 8) Nimeni on: SSOmadness! Se on aivan uusi käyttäjä x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti